Bezoek Rotom Nederland tijdens de Logistica 2019

Bezoek Rotom Nederland tijdens de Logistica 2019

Bezoek Rotom Nederland tijdens vakbeurs Logistica 2019 op 5, 6, 7 november 2019 in De Jaarbeurs te Utrecht en kom alles te weten over de manier waarop wij uw logistieke keten kunnen faciliteren.

Rotom biedt hiervoor een breed assortiment logistieke middelen en diverse services, waaronder reparatie, verhuur, pooling en packaging recovery van ladingdragers. De producten en diensten van Rotom leveren toegevoegde waarde en dragen bij aan het optimaliseren en verbeteren van uw supplychain. De services hebben als resultaat het verbeteren van uw processen, kosten besparing, verlagen uw CO2 footprint en hebben een positieve invloed op een duurzame circulaire economie waarbij producten zo lang als mogelijk in de keten blijven.

Of het nu gaat om houten en kunststof pallets, palletranden, rolcontainers, metalen draadcontainers, palletboxen, plastic bakken, mobiele stapelrekken of interne transportmiddelen, Rotom heeft het allemaal in huis onder één dak.

Rotom is een bedrijf met meer dan 35 jaar historie, maar ook een bedrijf dat zich continu ontwikkelt, vooral dankzij het vertrouwen van u.

Vanuit onze ambitie “het faciliteren van het logistieke proces” hebben we het bedrijf onderverdeeld in 3 klantgerichte bedrijfsonderdelen:

  • Pallets
  • Services
  • Logistieke middelen

Via een van onze 16 vestigingen in tien verschillende landen levert Rotom elk gewenst product of dienst op het juiste tijdstip en op de juiste locatie.

Kernwaarden als kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en duurzaamheid (sustainability) staan bij Rotom hoog in het vaandel. Niet voor niets is Rotom al meer dan 35 jaar een betrouwbare partner voor uw supply chain.

Bezoek onze stand

U bent van harte welkom op onze stand D078 in hal 2. Wij staan u graag te woord op 5, 6 en 7 november van 09:00-17:00 uur.

Graag tot ziens op Logistica 2019.