Daarom Rotom!

Rotom faciliteert, al ruim 30 jaar, bedrijven op het gebied van ladingdragers voor transport én logistiek. Of het nu gaat om huren of kopen, Rotom heeft op elke situatie het gepaste antwoord. Iedere dag helpt Rotom bedrijven met duurzame oplossingen op het gebied van transport en opslag.

Doordat Rotom gespecialiseerd is in logistieke producten en diensten voor de industrie, logistieke dienstverlening en retail weet Rotom wat er speelt en heeft daarom altijd een passende product of dienst; afgestemd op úw budget!

Eén organisatie met meerdere oplossingen

Rotom biedt duurzame oplossingen voor uw totale supply chain; de beste logistieke middelen en diensten van gerenommeerde merken. Rotom beschikt over een breed assortiment aan producten zoals houten- en kunststofpallets, pallet opzetranden, rolcontainers en kunststof of metalen palletboxen.

U kunt kiezen uit onze standaardproducten, maar ook ​​produceert Rotom maatwerk containers volledig afgestemd op uw wensen. De dienstverlening van Rotom is afgestemd op de wensen vanuit de markt; huren, kopen, reparaties of het onderhouden van uw supply chain; binnen de Rotom Groep is er altijd een passende oplossing. 2Return is binnen onze Rotom Groep dé specialist op het gebied van pooling en het beheer van emballages. Met een breed logistiek netwerk in tien Europese landen is 2Return, op zowel nationaal als internationaal niveau, een betrouwbare partner en beheren zij volledig uw emballage processen met behulp van geavanceerde software en track & trace methodieken.

Ervaring

De Rotom Groep ondersteunt klanten al meer dan 30 jaar binnen de Europese markt. Rotom is gevestigd in tien landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Polen, Spanje, Oostenrijk, Denemarken, Portugal en recent in Engeland. Dankzij een breed assortiment aan producten en diensten kan Rotom klanten ondersteunen binnen een groot aantal branches. Rotom gebruikt zijn brede kennis en praktijkervaringen om binnen diverse branches passende oplossingen, diensten en producten te leveren.

Onze sterke punten

Afspraak is afspraak; partnerschap en samenwerking staan bij Rotom hoog in het vaandel! Rotom is trots op reeds behaalde successen en zoekt voortdurend naar vernieuwende én betere oplossingen die aansluiten bij de duurzaamheid ambities van de eigen organisatie.

De sterke punten van Rotom zijn:

 • Betrouwbaar - we komen na wat we beloven
 • Service - snel antwoord op de vragen van klanten en snelle levering van producten en diensten
 • Communicatie - professioneel antwoord op al uw vragen
 • Kennis - wij adviseren de beste oplossingen
 • Transparant - wij bieden u inzichten in uw supply chain proces
 • Professionaliteit - Rotom werkt met contracten, SLA’s en KPI's
 • Geografisch - nationaal en internationaal netwerk van eigen bedrijven om leveringen en service te waarborgen
 • Piek of extra vraag - grote voorraad aan beschikbare producten
 • Productassortiment - breed assortiment aan producten en logistieke diensten
 • Financieel - financieel sterk bedrijf, uitgebreide betalingsvoorwaarden en continuïteit gewaarborgd.
 • R & D afdeling - ontwerp(en) op klantniveau; maatwerk oplossing en/of product