Diensten

Verhuur van logistieke producten

Rotomrent verhuurt een breed assortiment ladingdragers en transportmiddelen. De kosten voor u zijn lager bij huur dan wanneer u een aankoop moet doen én u bespaart opslagruimte.
Lees meer

Pooling oplossingen

Meerdere klanten gebruiken ladingdragers uit een emballagepool die Rotom voor u beschikbaar stelt. U betaald enkel een vergoeding voor distributie, transport, reparatie en administratie.
Lees meer

Pallet Banking

Bespaar op transportkosten voor lege ladingdragers. Dankzij Pallet Banking hoeft u geen lege ladingdragers meer op te halen bij uw klanten. U verlaagt de kosten en vermindert de CO2-uitstoot.
Lees meer

Packaging recovery

Wij verzorgen de ophaling van uw waardevolle pallets, repareren ze en zorgen ervoor dat ze snel, op het juiste moment voor u, weer in uw proces kunnen voor supply chain optimalisatie.
Lees meer

Productontwikkeling

Ladingdragers op maat maken voor u is geen probleem. Rotom kan productontwikkeling op maat doen voor metalen en houten producten met technische ondersteuning tijdens het gehele proces.
Lees meer

Onderhoud & Reparatie

Wij zorgen dat uw logistieke middelen langer mee kunnen. Het enige wat ze nodig hebben is regelmatig onderhoud. Goed functionerende ladingdragers zorgen voor een soepeler logistiek proces.
Lees meer

Pallets en andere ladingdragers verkopen

Rotom koopt uw overbodige gebruikte ladingdragers of transportmiddelen op. Daarnaast kunnen uw producten ook gratis op onze website aanbieden om voor u de beste prijs te realiseren.
Lees meer
Om uw supply chain te verbeteren en te optimaliseren, biedt Rotom verschillende diensten aan. Deze diensten zijn ontwikkeld door de ruim 30 jaar praktijkervaring van Rotom te gecombineerd met de wensen vanuit de markt. Het grote voordeel is dat deze wensen volledig toegespitst worden op de individuele behoefte. Rotom is er dan ook van overtuigd dat onze diensten een échte toegevoegde waarde bieden aan het optimaliseren en faciliteren van uw supply chain!