Certificaten

Om onze klanten van producten te kunnen voorzien die voldoen aan internationale technologische en vereiste kwaliteitstandaarden heeft Rotom Nederland diverse certificaten behaald waaruit blijkt dat wij gecertificeerde en professionele producten leveren. Op deze pagina kunt u de kopieën vinden van deze certificaten.

ISO 9001: 2015 Rotom Nederland BV

Om houten pallets en andere producten te kunnen leveren van hoge kwaliteit hebben wij ons toegelegd op het behalen van het ISO 9001 certificaat. Dit certificaat draait om de productie, reparatie en verhuur van onze houten verpakkingen maar ook de handel in de producten die wij aanbieden voor transport en opslag.

ISO 9001 Rotom NL ISO 9001 Rotom NL Size: 0.53 MB

Rotom ISPM15 certificaat - SMHV bevestiging 2021

Het ISPM15 certificaat geeft aan dat wij bevoegd zijn voor het uitvoeren van fytosanitaire behandelingen op houten verpakkingen die voldoet aan internationale wetgeving. Dit proces vindt plaats in onze moderne ovens op de volgende vestigingen: Hoofdkantoor in Son en de Rotom Maasbracht.

Rotom ISPM15 certificaat Rotom ISPM15 certificaat Size: 0.79 MB

EPAL licentie

De EPAL licentie geeft aan dat wij gecertificeerd reparateur zijn van gebruikte EPAL pallets en deze mogen verkopen als gebruikte EPAL europallets. De reparaties van EPAL pallets gebeurd met het gebruik van speciale nagels voorzien van het nummer op onze licentie.

Rotom Nederland heeft een licentie om EUR EPAL pallets te repareren die worden geproduceerd onder de European Pallet Association (EPAL). Een bedrijf dat wil voldoen aan de EPAL licentie moet een serie producten produceren die voldoen aan de UiC-435.2 richtlijnen en DIN EN 13698-1.

EPAL Certificaat Rotom Nederland B.V. 2021 EPAL Certificaat Rotom Nederland B.V. 2021 Size: 0.74 MB
EPAL Licentie Rotom Ekkersrijt 2021 - Reparatie EPAL Licentie Rotom Ekkersrijt 2021 - Reparatie Size: 0.12 MB
EPAL Licentie Rotom Eerbeek 2020 - Reparatie EPAL Licentie Rotom Eerbeek 2020 - Reparatie Size: 0.09 MB

Rotom - TüV certificaat mobile racks 2016

Een van de meest populaire producten van Rotom is het mobiele stapelrekken opslagsysteem, ook wel mobile racks genoemd. Door deze stapelrekken te gebruiken hoeft u geen permanent in het magazijn aan de grond gemonteerde stellingen te hebben om goederen in de hoogte in opslag te kunnen zetten. Veel van onze klanten hebben hun zorgen uitgesproken over de stabiliteit en draagvermogen van dit opslagsysteem. Om te bevestigen hoe goed de kwaliteit is van deze stapelrekken hebben we een TüV certificaat hiervoor behaald want dit bevestigd dat de producten van een hoge kwaliteit zijn en veilig om te gebruiken als opslagsysteem.

Rotom - TüV certificaat Rotom - TüV certificaat Size: 0.05 MB