Logistieke middelen huren

Logistieke middelen huren

Waarom huren?
Het ene moment staat elke rolcontainer of kunststof bak ongebruikt in de weg en het andere moment heeft u acuut duizend extra pallets nodig….. Rotomrent biedt de oplossing voor dit bekende logistieke dilemma.

Verwachte en onverwachte pieken in uw bedrijfsproces vangt u op door het huren van logistieke producten en middelen bij Rotomrent. Zodra de tijdelijke extra capaciteit niet meer nodig is, gaan de gehuurde producten retour naar Rotomrent. U heeft zelf geen opslagmogelijkheid nodig en houdt uw bedrijfsruimte beschikbaar voor andere doeleinden. Ook economisch gezien biedt huren extra bewegingsvrijheid: u hoeft geen investering te doen en legt dus geen beslag op uw balans en liquiditeiten.
Rotomrent heeft met 30 jaar kennis en ervaring een breed en actueel assortiment aan goed onderhouden logistieke producten en middelen voor de verhuur samengesteld. De containers, rekken, boxen, bakken, pallets en interne transportmiddelen in ons verhuurbestand zijn snel en in grote aantallen beschikbaar, vanuit depots in verschillende Europese landen. Dat maakt dat we binnen 24 uur een oplossing kunnen bieden voor logistieke problemen en knelpunten in uw bedrijf.

De voordelen van huren bij Rotomrent

1. Flexibele capaciteit, oplossing voor piekmomenten
U flexibiliseert de capaciteit van uw bedrijfsprocessen door het huren van logistieke producten en middelen. Rotomrent biedt logistieke oplossingen bij tijdelijke gebruiksbehoeften en tijdens piekmomenten in uw productie, afzet, opslag en transport.

2. Groot assortiment, breed inzetbaar
Het uitgebreide verhuurbestand van Rotomrent omvat rolcontainers, stapelrekken, pallets, boxen, bakken en interne transportmiddelen. Onze houten, metalen en kunststof logistieke producten zijn geschikt voor uiteenlopend gebruik in verschillende sectoren.

3.Actueel aanbod, snel beschikbaar
Het aanbod van Rotomrent is actueel en optimaal afgestemd op de behoeften in de markt, dankzij ruim 30 jaar kennis en ervaring. Vanuit twaalf depots in acht Europese landen zijn alle producten uit ons verhuurbestand snel en in grote aantallen beschikbaar.

4. Gegarandeerde kwaliteit, perfect onderhoud
De professionals van Rotomrent zorgen voor een duurzaam samengesteld en perfect onderhouden verhuurbestand. U beschikt dus altijd over actuele logistieke producten en middelen, die gebruiksklaar zijn en aan hoge kwaliteitsnormen voldoen.

5. Bewegingsvrijheid, bestedingsruimte
Gehuurde logistieke middelen vragen geen investering en onderhoud en u hoeft ze na gebruik niet op te slaan. Het huren van logistieke producten en middelen bij Rotomrent levert dus beschikbare ruimte in uw bedrijf én op uw balans.