Logistiekonline viert 5e verjaardag onder vlag Rotom

Op 16 december 2016 lanceerde Rotom de webshop Logistiekonline.nl, speciaal bedoeld voor de directe verkoop van ladingdragers en logistieke middelen. Een spannende tijd natuurlijk. Vijf jaar later is Logistiekonline.nl gegroeid van een kleine Nederlandse webshop naar een multinationale shop in 9 verschillende landen.

Team Logistiekonline Nederland vormt binnen Rotom een aparte afdeling van e-commerce, sales en marketing specialisten. Samen met onze buitenlandse collega’s houden we u als klant centraal. Dit doen we door u optimaal te voorzien van alle feiten omtrent het assortiment. Alle blogs, informatieve productpagina’s, telefonische ondersteuning en hoge klantwaardering binnen Trusted shops getuigt van onze drang om u blijvend te voorzien van de juiste informatie. Om alles in goede banen te leiden is team Logistiekonline de afgelopen jaren gegroeid. Robbie de Groot, e-commerce manager kijkt met trots naar de voortgang die het team in de afgelopen jaren heeft geboekt in binnen- en buitenland:

“Ik ben erg trots op waar we staan na 5 jaar opzetten en doorontwikkelen van webshops voor Rotom Europe. Hiermee kunnen we elke klant binnen de logistieke sector in diverse landen snel, makkelijk en efficiënt op het juiste moment voorzien van een geoptimaliseerde supply chain!”

Het mag duidelijk zijn dat het team nog lang niet uitgegroeid is. De groeiende wereld van e-commerce heeft haar plafond nog lang niet bereikt en team Logistiekonline blijft altijd opzoek naar nieuwe mogelijkheden om u nog beter te bedienen.

Waar Rotom grofweg gezien kan worden als dé leverancier van ladingdragers voor de middelgrote en grote afnemers, is Logistiekonline er juist ook voor de MKB’er of particulier met een flinke dosis organisatiedrang of logistieke noodzaak. We bekijken graag samen met u welke producten uit ons assortiment uw uitdaging het beste tackelt. Deze persoonlijke touch vinden we belangrijk. Niet alleen zodat u precies weet waar u aan toe bent, maar ook om in contact te blijven met onze afnemers. Daar leren we van en dit houdt ons scherp. De komende jaren willen we nog nadrukkelijker aanwezig zijn in de online markt van logistieke middelen. Het mag duidelijk zijn dan we als team enorm uitkijken naar verdere ontwikkeling van Logistiekonline.nl en hopen dat we u als klant mogen blijven verwelkomen.

Meer weten over het assortiment, de service en de werkwijze van Logistiekonline? Neem dan contact met ons op! of bezoek onze webshop