Onze groei vraagt om extra handen, wie helpt?!

Onze groei vraagt om extra handen, wie helpt?!

Rotom Nederland, gevestigd op Ekkersrijt 1428, is actief in negen Europese landen met vijftien vestigingen en 4x 100 medewerkers (400). Samen goed voor een totaalomzet van meer dan € 100 miljoen per jaar. Nu de economie aantrekt ontstaat er extra vraag naar personeel. Niet alleen op Ekkersrijt, maar ook op de vestiging in Maasbracht.

“Flexibiliteit is onze kracht”, zegt Sales Manager Bart Welten van Rotom. “Alleen brengt deze flexibiliteit ook uitdagingen met zich mee. Binnen de Rotom Groep, met onze bedrijven RotomRent en Logistiek Online, zijn wij gewend snel te handelen en in te spelen op de ontwikkelingen in de markt. Of het nu gaat om de tijdelijke huur van 100 rolcontainers of het snel leveren van 100 pallets; wij hebben het op voorraad en kunnen direct leveren.”

“Wil je zo flexibel blijven, dien je ook genoeg mensen ‘aan boord te hebben’. Met de nieuwbouw en uitbreiding van de vestiging Maasbracht, brengt dit een uitdaging met zich mee. Rotom heeft, zowel op Ekkersrijt als in Maasbracht, vacatures voor ‘Allround Productiemedewerkers’ en ‘Heftruckchauffeurs’. Dus mocht u iemand kennen of heeft u personeel beschikbaar? Wij komen graag in contact met u en deze extra handen!”