Rotom Europe zet in 2023 met succes 22% van hun energieverbruik om naar zelf geproduceerde zonne-energie

Rotom Europe zet in 2023 met succes 22% van hun energieverbruik om naar zelf geproduceerde zonne-energie

Gedreven door een sterk ethos van duurzaamheid en een erkenning van de dringende noodzaak om de klimaatverandering aan te pakken heeft Rotom Groep gestaag geïnvesteerd in duurzame energieoplossingen voor al haar activiteiten. Door middel van strategische initiatieven en investeringen heeft Rotom Group zijn productiecapaciteit voor hernieuwbare energie met succes verhoogd tot 22% door in 2023 zonnepanelen te installeren, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor een duurzamere toekomst.

"We zijn trots om deze belangrijke mijlpaal in onze duurzaamheidsreis aan te kondigen,"

zei Arjan Kuiper, CEO van de Rotom Group.

"Bij Rotom erkennen we de cruciale rol die bedrijven spelen bij het aanpakken van klimaatverandering, en we zijn toegewijd om ons steentje bij te dragen aan de overgang naar een koolstofneutrale economie."

De beslissing om het gebruik van hernieuwbare energie te verhogen komt niet alleen overeen met de waarden van Rotom, maar weerspiegelt ook haar reactievermogen op veranderende verwachtingen van klanten. Met de groeiende vraag van de consument naar milieuverantwoorde producten en diensten, stuurt Rotom's investering in hernieuwbare energie een duidelijke boodschap naar haar klanten: duurzaamheid is een top prioriteit.

"We begrijpen dat onze klanten zich steeds meer zorgen maken over de milieueffecten van de producten die ze kopen,"

legde Gerwin Bukkems, Chief Sustainability Officer, uit.

"Door ons gebruik van hernieuwbare energie te vergroten, verminderen we niet alleen onze ecologische voetafdruk, maar bieden we onze klanten ook meer duurzame producten en oplossingen."

Rotom blijft zich inzetten voor het bevorderen van haar duurzaamheidsinspanningen en het versnellen van haar overgang naar hernieuwbare energie. Door voortdurende investeringen in hernieuwbare energie-infrastructuur, evenals lopende initiatieven om energie-efficiëntie te verbeteren en afval te verminderen streeft Rotom ernaar om een duurzamere en veerkrachtigere toekomst op te bouwen voor komende generaties.