Rotom Nederland BV gaat naar de Logistica 2022

Rotom Nederland BV gaat naar de Logistica 2022

Logistica is hét logistieke podium van Nederland. Een bezoek biedt u een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Dit jaar vindt de Logistica plaats op 8 t/m 10 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

Ook deze editie zal Rotom Nederland deelnemen aan de Logistica. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze stand op de Logistica 2022. Hier laten wij u zien, hoe de Rotom organisatie uw logistieke proces kan faciliteren.

U vindt ons in Hal 4, stand nummer B060


Rotom is een toonaangevende internationale aanbieder van ladingdragers voor de supply chain met op dit moment 16 vestigingen in 10 Europese landen. Onze ambitie is het faciliteren en verbeteren van de supply chain van onze klanten door de juiste inzet van ladingdragers en het bieden van duurzame services en oplossingen, waaronder verhuur, pooling en packaging recovery.

Dagelijks zijn 500 enthousiaste medewerkers druk in de weer om uw logistieke proces op rolletjes te laten verlopen. Onze kernwaarden zijn; kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en oplossingsgericht denken. We hopen u te mogen verwelkomen op een van de beursdagen.


Wanneer?

  • Dinsdag 8 november van 9.30 tot 17.00 uur
  • Woensdag 9 november van 9.30 tot 17.00 uur
  • Donderdag 10 november van 9.30 tot 17.00 uur

Waar?

Jaarbeurs, Utrecht – Hal 1 t/m 4


Kosten?

Bezoeken is gratis