Rotom ontvangt wederom FD Gazellen Award

Rotom ontvangt wederom FD Gazellen Award

Wij zijn blij om te mogen verkondigen dat wij voor maar liefst de 4de keer op rij de FD Gazellen Award hebben gewonnen. Dat betekent dat Rotom één van de 772 snelst groeiende bedrijven is van Nederland.

Rotom is wederom een FD Gazelle, omdat we niet stilgezeten hebben. Het nieuwbouwpand in Maasbracht is opgeleverd, het nieuwbouwpand van Rotom Portugal is opgeleverd en de overname van Cargopak in Engeland is ook afgerond.

Daarnaast zien wij een flinke toename in de vraag naar pooling solutions via 2Return. Deze tak binnen de organisatie is verantwoordelijk voor Packaging Recovery & Pooling. Ook is de online business steeds harder aan het groeien. We zien namelijk naast onze reguliere verkopen ook een flinke toename in het aantal bestellingen op onze online shop www.logistiekonline.nl.

Deze award is vooral te danken aan al het harde werk van meer dan 500 werknemers over heel Europa die zich elke dag hard inzetten voor het bedrijf. Natuurlijk was deze prijs ook niet gelukt zonder het vertrouwen van onze klanten en dat is iets waar wij ontzettend trots op zijn!