Rotom voor derde jaar op rij trotse winnaar van FD Gazellen prijs!

Rotom voor derde jaar op rij trotse winnaar van FD Gazellen prijs!

Hoe mooi én bijzonder is het als je als bedrijf voor het derde jaar op rij een prijs wint! Rotom mag zich, ook dit jaar, weer de winnaar noemen van de FD Gazellen prijs. Op 8 november aanstaande wordt deze prestigieuze prijs in het Evoluon te Eindhoven overhandigd.

Rotom heeft niet stilgezeten het afgelopen jaar. Er is gestart met twee nieuwbouwprojecten; één in Maasbracht en de andere nieuwbouw vindt plaats buiten Nederland, in Portugal om precies te zijn. Door onze toekomstvisie en het uitgebreide netwerk, met vestigingen verspreid over Europa, kunnen wij de snelle ontwikkelingen aan. Onder meer met de nieuwbouw projecten sluit Rotom aan bij de veranderingen en innovaties op het gebied van logistieke middelen en services.

2Return, de tak binnen de organisatie verantwoordelijk voor ‘Packaging Recovery & Pooling’ ontwikkeld zich enorm snel. 2Return is de specialist op gebied van emballage beheer.

De vijftien vestigingen in negen Europese landen samen met de meer dan 30 jaar ervaring laten zien dat groei mogelijk is; hoe de markt zich ook ontwikkelt. Ervaring en betrokkenheid bij processen en mensen maakt dat je kunt inspelen op veranderingen in de markt.

Deze unieke prestatie is vooral te danken aan de inzet en flexibiliteit van alle collega’s binnen de Rotom groep. Ook zonder het vertrouwen van de klanten was het Rotom niet gelukt om voor de 3e keer op rij in de prijzen te vallen.