Webinar over het verlengen van de levensduur van pallets

Webinar over het verlengen van de levensduur van pallets

Meld je nu aan voor het webinar van onze zuster 2Return over het verlengen van de levensduur van pallets.

14 juni aanstaande wordt er door 2Return een webinar georganiseerd. In dit webinar worden diverse onderwerpen besproken die inzicht zullen geven in de dienstverlening van 2Return om de levensduur van ladingdragers, zoals pallets, maximaal te verlengen.

De coronacrisis en de situatie omtrent Oekraïne en Rusland hebben ervoor gezorgd dat er schaarste is ontstaan van vele grondstoffen. Een logisch gevolg is dat de prijzen van deze grondstoffen drastisch zijn gestegen en de levertijden zijn opgelopen. Hout is ook één van deze grondstoffen die te maken heeft met hoge prijzen, grote schaarste en lange levertijden.

In plaats van relatief dure houten pallets aan te schaffen, is het gemakkelijk en financieel voordelig om gebruik te maken van de dienstverlening van 2Return. Het bedrijf is specialist op het gebied van duurzaam emballagebeheer en stimuleert het hergebruik van ladingdragers door middel van het retour halen en opnieuw aanbieden van ladingdragers bij de gebruiker. Zo worden pallets meerdere malen ingezet en gerepareerd waar nodig. Met 2Return heeft u geen omkijken meer naar uw emballagebeheer.

Tijdens de webinar op 14 juni tussen 15.30 en 16.30 uur zullen er diverse gesprekken en interviews gepresenteerd worden waarin de werking van het palletretoursysteem wordt toegelicht. Daarnaast worden de voordelen die het kan opleveren voor een bedrijf ook besproken. Deelname is gratis en toegankelijk voor iedereen. Benieuwd wat 2Return voor uw bedrijf kan betekenen? Inschrijven kan via deze link > https://www.2return.nl/webinar/