Goede samenwerking tussen Antwerp Cold Stores en Rotom België

Goede samenwerking tussen Antwerp Cold Stores en Rotom België

Antwerp Cold Stores waardeert de samenwerking met Rotom België

Antwerp Cold Stores is een toonaangevend bedrijf in de logistieke industrie voor de voedingsindustrie op de linkeroever van de haven van Antwerpen. De belangrijkste dienst van het bedrijf is de opslag van diepgevroren en geconditioneerde producten, zoals vlees en gevogelte - vis en schaaldieren, zuivelproducten, groenten, aardappelproducten en fruit.

Antwerp Cold Stores waardeerde het feit dat het geen onderbrekingen had in de liquiditeit van de bevoorrading en dat het de voedselbevoorrading van de industrie en de supermarkten volledig kon veiligstellen. Dit werd mogelijk gemaakt door het huren van logistieke producten van Rotom België.

Algemeen directeur van Antwerp Cold Stores Ben Van Wolput verklaarde:

"In slechts 2 weken tijd hebben onze koelwagens hun opslagcapaciteit voor gekoelde producten vergroot dankzij 1000 pallets en Mobilerack verrijdbare opslagsystemen van Rotom".

Mobiele magazijnopslagsysteem van Rotom

Antwerp Cold Stores groeit dankzij de steun van partner Rotom België. Het is een van de vele zakenpartners die de flexibiliteit van de oplossingen van ons bedrijf waarderen. Het bedrijf heeft gebruik gemaakt van de verhuur van mobiele opslagruimtes. Dit mobiele opslagsysteem heeft een snelle uitbreiding van de magazijnruimte mogelijk gemaakt door zich aan te passen aan de hoeveelheid beschikbare ruimte in het magazijn.

"Als u erachter komt hoe uw economische sector kan profiteren van de verhuur van logistieke producten, bekijk dan onze diensten zoals pooling en verpakkingsverhuur. Verhuur is een handige oplossing omdat u onnodige investeringen en dure opslag van ongebruikte verpakkingen vermijdt, en in het geval van een plotselinge toename van de orders heeft u geen stilstand in de productie of in de toeleveringsketen.

Als u individuele behoeften heeft voor een bepaald product, stuur dan een aanvraag en onze specialisten zullen u professioneel advies geven en het juiste product of de juiste dienst aanbieden.