Verhuur van logistieke producten

RotomRent biedt u duizenden logistieke producten die u kunt huren. Dit is een effectieve en handige oplossing wanneer u snel iets nodig heeft. Omdat RotomRent deze verhuurproducten op voorraad heeft, zijn ze snel leverbaar aan u. Tevens is het handig als u hoge kosten, voor het opslaan van ongebruikte artikelen, wilt vermijden. Niets is erger dan vertragingen in de productie of supply chain, veroorzaakt door een tekort aan goede logistieke middelen. Niemand zit te wachten op onnodige kosten voor opslag en onderhoud van logistieke middelen, daarom is het huren van onze producten altijd scherp geoffreerd en daarmee gunstig voor u!

Wat kunt u huren?

Het assortiment van RotomRent is zorgvuldig samengesteld, bestaat uit duurzame artikelen, kent flexibele huurtermijnen en is altijd scherp geprijsd. Het voldoet hiermee aan de eisen die ú stelt aan huren. RotomRent kent een standaard assortiment, maar biedt u ook gespecialiseerde producten naar uw wens. De meest populaire producten zijn:

Is huren winstgevend?

Ja, omdat het snel, makkelijk en kostenefficiënt is. Het zal u helpen tijdens uw hoogseizoen om sneller meer bestellingen te verwerken zonder te investeren in extra logistieke hulpmiddelen. Huren is flexibel, omdat u uw huurperiode gemakkelijk kunt verlengen. Tevens is het veilig want al onze artikelen zijn getest en eenvoudig te gebruiken.

Welke voordelen kent huren nog meer?

  • Meer financiële middelen beschikbaar voor andere belangrijke investeringen.
  • Supply Chain wordt zo flexibeler.
  • Geen onnodige opslag en daarmee volle magazijnen.
  • Hulp bij het kiezen van de meest geschikte producten.
  • Snelle levering van geselecteerde producten via een van onze magazijnen in heel Europa.

Hoe kunt u huren?

Vul onderstaande formulier in. U ontvangt per email een kopie van uw aanvraag. U kunt ook rechtstreeks op de productpagina vragen stellen over verhuur. In beide situaties neemt RotomRent zo snel mogelijk contact met u op en stuurt u een aantrekkelijke voorstel toe, toegespitst op uw wensen en verwachtingen.

Wilt u meer weten?

Wij nodigen u uit om op onze speciale RotomRent website te kijken die uitsluitend bestemd is voor de verhuur van logistieke middelen. U treft hier een breed assortiment van verhuur artikelen aan. Tevens leest u hier de reviews van onze klanten. U kunt hier ook een ​​aanvraag doen voor een ​​gedetailleerde offerte.

...

KOPIE VAN UW OFFERTEAANVRAAG

wordt naar u gestuurd per mail

Geen bestand gekozen
X Maximale grootte < 5 MB

*Vereiste velden