Verhuur van logistieke producten

Wij bieden duizenden logistieke producten die u kunt huren. Het is een zeer makkelijk en een handige oplossing, aangezien u onze producten snel ontvangt. Het is ook handig als u hoge kosten voor het opslaan van ongebruikte artikelen wilt vermijden. Er is niets erger dan vertragingen in de productie- of supply chain, veroorzaakt door het tekort aan goede artikelen. Niemand houdt van onnodige kosten van opslag en onderhoud van de winkels. Daarom is het huren van onze producten erg gunstig!

Wat kan je huren?

Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd, zeer duurzaam en het zijn kosteneffectieve artikelen die gemakkelijk aan uw verwachtingen voldoen. We verhuren gewoonlijk standaard artikelen, maar we kunnen ook nog meer gespecialiseerde producten aanbieden. Onze meest populaire producten zijn:

Is huren winstgevend?

Ja, omdat het snel, makkelijk en kostenefficiënt is. Het zal u helpen tijdens het hoogseizoen meer hoeveelheden bestellingen te verwerken zonder te investeren in extra logistieke hulpmiddelen. Huren is ook flexibel, omdat u uw huurperiode gemakkelijk kunt verlengen. Het is ook veilig, want al onze artikelen zijn getest en eenvoudig te gebruiken. Waar is het nog meer makkelijk voor?

  • Meer middelen vrij voor andere belangrijke investeringen.
  • Supply Chain Flexibiliteit.
  • Geen onnodige opslagruimte en volle magazijnen.
  • Hulp bij het kiezen van de meest geschikte producten.
  • Snelle levering van geselecteerde producten uit een van onze 15 magazijnen in heel Europa.

Hoe te huren?

Vul het onderstaande formulier in. U ontvangt per email een kopie van uw aanvraag. U kunt ook rechtstreeks op de productpagina vragen stellen over verhuur. In beide gevallen nemen we zo snel mogelijk contact met u op en presenteren wij u het meest aantrekkelijke voorstel, aangepast aan uw wensen en verwachtingen.

Wil je meer weten?

Wij nodigen u uit om onze speciale Rotomrent website te bezoeken die uitsluitend bestemd is voor de verhuur van logistieke producten, waar u een breed scala aan artikelen kan huren, evenals reviews van onze klanten. U krijgt ook de gelegenheid om een ​​aanvraag te doen om een ​​gedetailleerde offerte te ontvangen.

...

KOPIE VAN UW OFFERTEAANVRAAG

wordt naar u gestuurd per mail

Geen bestand gekozen
X Maximale grootte < 5 MB

*Vereiste velden