Pallet Banking

Logistieke kosten van retourzendingen voor ladingdragers is erg duur in verhouding als de afstand tot uw klanten honderden of zelfs duizenden kilometers van u vandaan gevestigd zijn. Is het mogelijk om de enorme kosten van retourtransport van retouremballage te vermijden?

Dat is een duidelijke ja! Dankzij onze pallet banking service hoeft u geen retouremballage terug te vervoeren. Wij leveren ze bij u af vanuit ons dichtstbijzijnde magazijn. Bekijk de animatie hieronder om precies te zien hoe het werkt.

Duurzame oplossing voor standaard ladingdragers

Als u standaard ladingdragers zoals een Euro pallet, een H1 plastic pallet of een Euronorm E2 container gebruikt om uw goederen te vervoeren, dan is de pallet banking service precies goed voor uw suplly chain.

U hoeft niet eens uw eigen ladingdragers te hebben. Wij kunnen onze ladingdragers bij u leveren, zodat u uw producten daarop kunt verzenden. Na levering halen wij de lege ladingdragers op bij uw klanten. Dit betekent dat u geen kosten hoeft te maken voor het retourtransport van lege ladingdragers.

Met Pallet Banking kunt u tot 80% besparen op de transportkosten van ladingdragers en tegelijkertijd de CO2-uitstoot met 90% verminderen. Maar hoe is dit mogelijk?

Palletbanking - werkt zoals de financiële bankinstelling, maar dan met pallets

Met een groot aantal locaties in vrijwel geheel Europa staan onze magazijnen voor je klaar met beschikbare ladingdragers. U hoeft geen kosten te maken voor extra logistieke producten en ze vervolgens terug te transporteren naar uw magazijn. U "haalt" de ladingdragers gewoon uit ons dichtstbijzijnde magazijn en brengt ze terug, d.w.z. "betaalt" ze aan het dichtstbijzijnde magazijn bij uw klant in de buurt. Het is een beetje zoals een bank - daarom hebben we deze service "Pallet Banking" genoemd.

Palletbanking voor logistieke bedrijven

Bent u vertegenwoordiger van een logistiek bedrijf en verantwoordelijk voor de retourlogistiek van de ladingdragers van uw klanten? Dankzij de dienst Pallet Banking kunt u nu veel besparen.

U kunt uw logistiek en transportkosten optimaliseren door Pallet Banking te gebruiken. U hoeft niet langer naar elk van de locaties van uw klanten te reizen om lege ladingdragers op te halen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van magazijnen kunnen wij dit voor u doen. U verzamelt de ladingdragers die het dichtst bij uw locatie zijn in het aantal FTL die voor u het beste zijn (FTL = Full Truck Load). Zo kunt u kosten besparen en tegelijkertijd de CO2-uitstoot verminderen. Uw klant zal dit waarderen.

Palletbanking - Begin vandaag!

Gebruik onze bank met pallets en containers. Vul het onderstaande formulier in en verstuur uw aanvraag. Onze specialisten voor Pallet Banking zullen een individuele offerte voor u opstellen. Zo verlaagt u uw kosten en wordt uw toeleveringsketen duurzamer.

KOPIE VAN UW OFFERTEAANVRAAG

wordt naar u gestuurd per mail

Geen bestand gekozen
X Maximale grootte < 5 MB
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

*Vereiste velden