Onderhoud & Reparatie

Pallets, rolcontainers en andere logistieke middelen repareren is soms de meest kostenefficiënte oplossing! Door uw transportmiddelen in goede conditie te houden, zijn ze bovendien langer te gebruiken. Daarnaast is het gebruik ervan ook nog eens veiliger als u tijdig reparaties aan uw pallets of rolcontainers uitvoert. Bij Rotom Nederland, gevestigd in Son nabij Woensel, zetten wij onze technische specialisten en faciliteiten graag voor u in om professionele reparaties van uw logistieke middelen te regelen. Waar mogen wij u mee van dienst zijn?

Pallets en rolcontainers laten repareren door een expert

De expertise van Rotom Nederland ligt bij het repareren van houten EPAL-pallets en rolcontainers. Dit doen wij volgens de originele specificaties met een consistente kwaliteit. Onze automatische en semiautomatische reparatielijnen garanderen u kwaliteit bij iedere reparatie. Dat is een van de belangrijkste kenmerken van onze service.

Laat u pallets, rolcontainers of draadcontainers door ons repareren? Dan zijn ze altijd veilig te gebruiken door uw personeel! Vanuit het productiviteitsoogpunt is goed onderhoud en tijdige reparatie essentieel voor het verbeteren van het werktempo. Daarnaast zal de werkkwaliteit ook verbeteren. Welke reparaties moeten wij het meest uitvoeren?

  • Versleten wielen vervangen
  • Wielen aanpassen voor specifieke ondergronden
  • Lassen herstellen
  • Grondig reinigen van rolcontainers
  • Oude labels en namen verwijderen

Wilt u bovendien ook de opslagcapaciteit in uw bedrijf vergroten? Bekijk dan onze stapelrekken voor meer opslagmogelijkheden in dezelfde ruimte!

Vertrouw op onze service door heel Europa

Wilt u pallets of anti-diefstal rolcontainers laten repareren maar staan deze opgeslagen in verschillende magazijn verspreid in Europa? Dat is voor onze geen enkel probleem met onze packaging recovery-services! Wij hebben zeventien vestigingen in tien verschillende landen en zijn dus altijd dichtbij! Dit maakt reparatie en onderhoud voor u sneller en goedkoper.

Maak gebruik van onze servicedienst

Wilt u pallets of rolcontainers laten repareren of wilt u meer weten over de onderhoudsmogelijkheden? Vul dan het onderstaande formulier in of bel naar +31(0)499 491 010. U kunt foto’s maken van de producten. Dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een passend en gunstig voorstel te doen.

KOPIE VAN UW OFFERTEAANVRAAG

wordt naar u gestuurd per mail

Geen bestand gekozen
X Maximale grootte < 5 MB
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

*Vereiste velden