Pallets en andere ladingdragers verkopen

Bij Rotom Nederland, vlak bij Woensel, regel wij zowel de inkoop als de verkoop van gebruikte pallets. Wat kopen wij van u terug?

Voor de inkoop van gebruikte pallets zijn wij uw specialist! Heeft u veel oude, onnodige logistieke materialen die waardevolle ruimte in uw magazijn bezet houden? Besluit dan niet te snel deze te vernietigen met hoge recyclingkosten. Profiteer van de terugkoopoptie van Rotom Nederland! Wij controleren of uw artikelen nog waardevol zijn en bieden u een acceptabel prijsaanbod. Dankzij onze inkoop kunt u per pallet veel geld verdienen door deze te verkopen!

Inkoop van gebruikte pallets en andere logistieke producten

Wij kopen de meest gangbare logistieke producten op. De inkoop bieden wij aan voor zowat ieder type gebruikte ladingdrager, alsook diverse pallets. Hierbij moet u denken aan:

Wanneer de pallets die u wilt verkopen van metaal of hout zijn, dan bieden wij zelfs de inkoop van de nog te repareren goederen aan. Een van onze magazijnen in Europa is altijd bij u in de buurt.

Combineer de aankoop van logistieke middelen met het verkopen van uw gebruikte pallets en ladingdrager. Als u voor uw vloot pallets en dozen wilt verversen, dan kan Rotom Nederland u een aanbod doen voor de verkoop van nieuwe pallets door deze combineren te met de inkoop van uw gebruikte pallets. Zo verlaagt u de kosten van de aanschaf van nieuwe artikelen en ook het probleem van onnodig gebruikte opslag wordt zo verholpen.

Start met het verkopen van uw oude pallets

Neem foto's van de pallets die u wilt verkopen en stuur ze naar Rotom Nederland door het onderstaande formulier in te vullen en de foto’s bij te voegen. U ontvangt een kopie van uw aanbod via e-mail. U kunt ook rechtstreeks op elke productpagina vragen stellen voor de beoordeling van de producten. In beide gevallen nemen wij contact met u op zodra we uw pallets of palletboxen geëvalueerd hebben. Ons aanbod is geheel vrijblijvend! Heeft u vragen? Bel dan naar +31(0)499 491 010.

KOPIE VAN UW OFFERTEAANVRAAG

wordt naar u gestuurd per mail

Geen bestand gekozen
X Maximale grootte < 5 MB
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

*Vereiste velden