Pallets en andere ladingdragers verkopen

Welke artikelen koopt Rotom Nederland van u terug?

Uw pallets en andere ladingdragers kunt u eenvoudig aan ons verkopen. Heeft u veel oude, onnodige artikelen die waardevolle ruimte in uw magazijn bezet houden? Besluit dan niet te snel deze te vernietigen met hoge recyclingkosten. Profiteer van de terugkoop optie van Rotom Nederland! Wij controleren of uw artikelen nog waardevol zijn en bieden u een acceptabel terugkoopaanbod. Dankzij onze inkoop kunt u per pallet veel geld verdienen!

Diverse pallets en andere logistieke middelen verkopen tegen een goede prijs

Wij kopen de meest gangbare logistieke producten op. De inkoop bieden wij aan voor zowat ieder type pallet, alsook diverse andere ladingdragers. Hierbij moet u denken aan:

  • Houten pallets
  • Plastic pallets
  • Pallet opzetranden
  • Rolcontainers
  • Plastic kratten
  • Plastic palletboxen
  • Draadcontainers

Wanneer het type pallet dat u wilt verkopen van metaal of hout is, dan bieden wij zelfs de inkoop van de nog te repareren goederen aan.

Combineer de aankoop van nieuwe pallets, stapelrekken, gitterboxen en vele andere logistieke middelen met het verkopen van uw oude artikelen. Als u voor uw vloot pallets en dozen wilt verversen, kan Rotom Nederland u een aanbod doen voor de verkoop van nieuwe pallets en palletboxen en deze combineren we met de inkoop van uw gebruikte pallets en palletboxen. Zo verlaagt u de kosten van de aanschaf van nieuwe artikelen en ook het probleem van onnodig gebruikte opslag wordt zo verholpen.

Service beschikbaar in heel Europa

Omdat wij beschikken over 16 magazijnen in 10 landen binnen Europa, kunnen wij uw pallets en containers vanuit bijna elke plaats in Europa terugkopen. U bespaart tijd en geld terwijl uw oude artikelen de dichtstbijzijnde Rotom-vestiging bereiken. Daarom is onze palletinkoop niet alleen handig, maar ook financieel aantrekkelijk.

Hoe begint het terugkooptraject?

Neem foto's van de producten die u wilt verkopen en stuur ze naar Rotom Nederland door het onderstaande formulier in te vullen en de foto’s bij te voegen. U ontvangt een kopie van uw aanbod via e-mail. U kunt ook rechtstreeks op elke productpagina vragen stellen voor de beoordeling van de producten. In beide gevallen nemen wij contact met u op zodra we uw pallets of palletboxen geëvalueerd hebben. Ons aanbod is geheel vrijblijvend!

KOPIE VAN UW OFFERTEAANVRAAG

wordt naar u gestuurd per mail

Geen bestand gekozen
X Maximale grootte < 5 MB

*Vereiste velden