Houtvezelpallet 1200x800mm - standaard

Artikelnummer
18802
Download product specificatie

Deze houtvezelpallet is geschikt voor export met middelzwaar draagvermogen en heeft een laag eigen gewicht. Het draagvermogen is 900 kg. Deze pallets zijn uitermate geschikt voor export met luchtvracht.

Houtvezelpallet 1200x800 mm

In ons aanbod vindt u een houtvezelpallet (F8LF1) met de afmetingen 1200x800x120 mm. De F8LF1 is tevens nestbaar om ruimte en kosten te besparen tijdens opslag en transport. Deze variant heeft een eigen gewicht van 11,5 kg en beschikt over een laadvermogen van 900 kg bij gelijkmatige verdeling van de draaglast. Houtvezelpallets zijn tevens direct voor export gereed. Ze worden dan ook veelal voor export gebruikt waarbij het eigen gewicht van de pallet zo laag mogelijk moet zijn, bijvoorbeeld voor luchtvracht. Houtvezelpallets zijn bovendien nestbaar: het nesten van een deze variant kan tot 60% ruimte besparen. Daarnaast zijn de opslagkosten en transportkosten lager dankzij het ruimtebesparende vermogen. Het ontwerp beschikt over een vierwegstructuur, waardoor pallet- en heftrucks de pallet aan vier zijden kunnen benaderen en liften.

De houtvezelpallet beschikt over negen poten en heeft een gesloten dek. Dankzij de gewichtsverdeling en het gesloten bovendek is deze pallet geschikt voor transport en opslag van allerlei producten. Op een pallet kunnen 50 stuks F8LF1 pallets geplaatst worden. De totale afmetingen van de stapel bedragen dan 1200x800x2200 mm.

Bestel direct de houtvezelpallet online in de gewenste hoeveelheid

Deze houtvezelpallet bestelt u eenvoudig online door een offerte op deze pagina aan te vragen. Dit geldt uiteraard ook voor alle andere producten van Rotom Nederland, nabij Woensel. Denk hierbij aan onze vele houten pallets met ISPM 15-keurmerk. Wij kiezen altijd voor de meest duurzame oplossing in productie, transport en levering van uw producten. Daarom zijn wij uw betrouwbare en flexibele partner als het gaat om ladingdragers voor transport en logistiek, of u nu huurt of koopt! Neem contact met ons op via +31(0)499 491 010 voor meer informatie.

Meer informatie
Type Houtvezel pallets
Buitenafmeting lengte 1200
Buitenafmeting breedte 800
Buitenafmeting hoogte 140
Dynamisch draagvermogen 900
Materiaal Hout
Status Nieuw
Product nieuw

Houtvezelpallet 1200x800mm - standaard

SKU18802

KOPIE VAN UW OFFERTEAANVRAAG

wordt naar u gestuurd per mail

- + Aantal
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

*Vereiste velden

Houtvezelpallet 1200x800mm - standaard

SKU18802

KOPIE VAN UW OFFERTEAANVRAAG

wordt naar u gestuurd per mail

Geen bestand gekozen
X Maximale grootte < 5 MB
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

*Vereiste velden