Pallet opzetranden - bescherming tijdens transport!

Pallet opzetranden - bescherming tijdens transport!

Pallet opzetranden zijn een perfecte manier om uw goederen te beschermen tijdens het transport. Ze worden meestal gebruikt met houten pallets (voornamelijk EUR-EPAL standaarden) en plastic pallets. Door de specifieke constructie is het mogelijk de opzetranden te stapelen tot de door u gewenste hoogte. De inklapbare constructie van de palletranden zorgt ervoor dat ze ruimtebesparend zijn voor het retourtransport als ze niet gebruikt worden. Dit reduceert uw kosten aanzienlijk. Palletranden zijn ideaal om meerdere keren in te zetten.

Pallet opzetranden - product opslag

Het unieke design van de opzetranden heft ook als voordeel dat je op een klein oppervlak veel palletranden kunt opslaan. Hierdoor kunt u kosten besparen in opslag ten opzichte van normale palletboxen.

Standaardafmetingen

Standaardmaten van de palletranden die wij bieden zijn: - 600x800, - 800x1200, - 1000x1200. IPPC Certificaat (ISMP15)

De IPPC standaard bevestigt dat er geen levende organismen meer in het hout aanwezig zijn. Het gebruik van ISPM15 verzekert u ervan dat u met alle gemak uw houten verpakkingen buiten de Europese Unie kunt transporteren).

Rotom Nederland heeft een eigen certificaat en is bevoegd IPPC (ISPM15) behandelingen uit te voeren.

Pallet opzetranden - nieuw en gebruikt

Beschikbaar bij Rotom Rotom biedt pallet opzetranden in de volgende materialen:

  • Hout,
  • Plastic,
  • Metaal.

Plastic opzetranden geven geen enkel probleem als u goederen wilt exporteren buiten de Europese Unie. (in dit geval is er ook geen verplichting voor een ISPM15 behandeling of certificaat ). Metalen opzetranden zijn een goed alternatief voor opslagbakken. Ze zijn gegalvaniseerd of met poedercoat. We bevelen ook aan om accessoires als afstandhouders, stapelhoekjes of vakverdelers te gebruiken om de opzetranden zo veelzijdig als mogelijk in te zetten