Top 5 voordelen van het huren van logistieke producten

Top 5 voordelen van het huren van logistieke producten

Gezien de veranderende markt, moet u voorbereid zijn op verschillende omstandigheden wat betreft stijgingen of dalingen van de vraag naar verschillende producten. Dit verhoogt op zijn beurt de druk op het distributienetwerk en de supply chain.

Misschien heeft uw bedrijf te maken met een plotselinge toename van vraaggerelateerde bestellingen of heeft u een nieuw contract getekend en heeft u geen garantie voor de verlenging ervan of opent u een nieuw magazijn en kunt u niet weken wachten op de levering van de bestelde apparatuur. In dergelijke situaties is het nodig om een ​​oplossing te hebben die een effectieve en veilige werking van supply chains mogelijk maakt. Een daarvan is de huur van logistieke middelen.

Rotom helpt bij het optimaliseren van voorraden

Wellicht heeft u slechts korte tijd extra ruimte nodig, u huurt liever producten in plaats van ze te kopen. Bij Rotom bieden we een breed scala aan verhuurproducten tegen een betaalbare prijs, denk aan rolcontainers, plastic containers, houten en plastic pallets, gitterboxen en nog veel meer. Hierdoor verliezen de producten geen kwaliteit en investeer je niet onnodig geld.

Rotom maakt de verhuur van logistieke producten mogelijk

Top 5 voordelen van het huren van logistieke producten

# 1 Geen onnodige investering

Door producten te huren, richt u zich op het verhogen van de efficiëntie van uw supply chain, in plaats van te zoeken naar de mogelijkheid om de volgende aankoop van pallets of rolcontainers te financieren. Door het kopen van nieuwe producten heeft u geen garantie dat u na een periode van intensievere productie geen ongebruikte apparatuur meer overhoudt die ruimte inneemt in het magazijn. Aan de andere kant kunt u met huren geld besparen dat u voor andere doeleinden zult besteden.

# 2 Flexibiliteit

U kunt een specifiek product huren in de hoeveelheid die u op een bepaald moment nodig heeft, dit is een geweldige oplossing. Niets is op dit moment permanent en betrouwbaar, dus hoe flexibeler uw oplossingen zijn, hoe succesvoller u zult zijn. We willen je hierbij helpen. Heb je meer nodig? De ontbrekende hoeveelheden vullen we direct bij. U heeft extra, andere producten nodig - wij leveren ze zeer snel zodat uw werk vlot verloopt.

# 3 Lage kosten

Dat is het belangrijkste, toch? Bij verhuur betaald u alleen voor de tijd dat je producten huurt. Zo voorkom je extra opslagkosten wanneer je geen extra producten nodig hebt (buiten het seizoen). Dit is een goede oplossing omdat u eenvoudig alle kosten met betrekking tot transport of opslag kunt berekenen, waardoor uw aanbod voor de klant aantrekkelijker wordt. Dit is vooral merkbaar in futures-contracten met klanten.

# 4 We hebben grote voorraden

U krijgt altijd het product dat u nodig heeft. We hebben altijd een grote voorraad producten te huur. In geval van grote vraag naar een specifiek product dat onze voorraad overschrijdt, zullen we de ontbrekende hoeveelheden onmiddellijk vervangen.

# 5 Magazijnen in heel Europa

We weten dat tijd geld is. Daarom maken we snelle levering mogelijk vanuit elk van de 16 magazijnen in Europa! Bovendien, als je na het huren van de producten die je gebruikt "vast komt te zitten" in een ander land, je ze gemakkelijk (of we halen ze op) kunt retourneren naar het juiste magazijn. Je verliest niet weer! De bovenstaande voordelen maken deze vorm van productacquisitie om uw eigen doelen te bereiken steeds populairder. In een situatie waarin de belangrijkste factor tijd is, d.w.z. de behoefte aan onmiddellijke beschikbaarheid van producten waarmee uw bedrijf soepel kan draaien, wordt huren de perfecte oplossing die uw kosten aanzienlijk zal verlagen.

Welke producten verhuren we vaak?

Rolcontainers en opslagwagens

Heel vaak huren bedrijven uit de voedingsindustrie rolcontainers. Draadkarren optimaliseren de distributie van goederen in grote magazijnen en in de lokale handel aanzienlijk. De verhuur van rolcontainers zal de ontbrekende hoeveelheden in elk magazijn perfect aanvullen, vooral in het geval van een grotere vraag naar magazijnwagens, in het zogenaamde "seizoen" of een onverwachte toename van de bestellingen. Wij leveren op elk moment de benodigde hoeveelheid gaascontainers.(Lees meer over rolcontainer op de blog)

Rolcontainers maken de distributie van producten mogelijk

Kunststof bakken

U kunt kleine plastic bakjes huren, b.v. euronorm bakken maat 600x400 met een speciaal model voor vlees (bak E2) en 300x400. Populariteitsrecords in deze groep vestigen geneste containers met een deksel. Ze besparen ruimte in het magazijn en maken ook afdichting mogelijk. Het aanbod wordt aangevuld met KLT-containers die worden gebruikt in de auto-industrie. (lees meer over de voordelen van plastic bakjes met deksel op de blog)

Nestbare kunststof bakken vergroten de opslagruimte

Gitterboxen

Dit is waarschijnlijk een van de meest populaire metalen containers die momenteel in magazijnen in heel Europa worden gebruikt. Gitterboxen die u bij ons kunt huren zijn gemaakt volgens de Epal-licentie en dienovereenkomstig gemarkeerd. Hierdoor kunnen ze zware goederen bevatten, die vaak worden gebruikt in de auto-industrie. (Lees in het blogartikel waarom stillagehuur winstgevend is)

Verhuur van gitterbox containers voor de auto-industrie

Van opslagrekken en rolcontainers tot plastic containers en vele andere opbergartikelen, Rotom kan aan veel van uw wensen voor het huren van opslagproducten voldoen.

Al onze verhuurproducten zijn een zorgvuldig geselecteerde groep van logistieke vervoerders die zich gemakkelijk aanpassen aan uw supply chain. Dankzij de flexibiliteit die we bieden in het kader van onze huurovereenkomsten, in combinatie met ons streven om de beste opslagoplossingen tegen de beste prijzen te bieden, helpen we u uw supply chain op de best mogelijke manier te optimaliseren.