Wilt u kosten verlagen? Repareer pallets, rolcontainers en stellingen.

Wilt u kosten verlagen? Repareer pallets, rolcontainers en stellingen.

"Regel # 1: verlies nooit geld. Regel nr. 2: vergeet regel nr. 1 nooit." (Warren Buffett) 

Deze verklaring is momenteel uiterst geldig. In tijden waarin het moeilijk is om de onverwachte toename of afname van bestellingen in veel industrieën te voorspellen, wordt naar besparingen gezocht. Gezien het feit dat de kosten voor het kopen van verpakkingen erg hoog zijn, kunnen ze vaak worden vermeden of uitgesteld om een ​​goede staat te garanderen. Dankzij regelmatig onderhoud van houten pallets, rolcontainers of metalen manden zorgen we ervoor dat ze langer meegaan en de veiligheid van de mensen die ze bedienen. Het is ook een actie die strookt met het idee van duurzame ontwikkeling, omdat we het verbruik van grondstoffen beperken die nodig zijn om nieuwe verpakkingen te produceren, wanneer de oude na reparatie of onderhoud nog steeds kunnen worden gebruikt. Rotom is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het onderhoud van verpakkingen. Dit geldt vooral voor de reparatie van EPAL houten pallets, metalen gitterbox containers en rolcontainers. Laten we deze producten eens nader bekijken.

HOUTEN PALLETS

Houten pallets komen veel voor in een breed scala van toepassingen die producttransport vereisen. Gestapeld op andere pallets en verplaatst tussen vrachtwagens, treinen en magazijnen, worden pallets ongetwijfeld zwaar benut. Het intensieve werk van pallets veroorzaakt schade die een bedreiging kan vormen voor mensen met hen samenwerken.

Reparatie van houten pallets in Rotom magazijn

Reparatie van houten pallets

Het is niet alleen een veel goedkopere oplossing, dan het kopen van nieuwe houten pallets, het repareren van beschadigingen levert ook veel milieuvoordelen op. Hoe meer middelen u kunt hergebruiken en repareren, hoe lager uw ecologische voetafdruk. Pallets repareren is zeker een ecologische oplossing. U bespaart op het kappen van bomen en energie die anders zou worden gebruikt om nieuwe pallets te produceren en te vervoeren.

Wat is inbegrepen in de reikwijdte van palletreparatie:

   • Vervanging van beschadigde of ontbrekende planken, blokken
   • Verbeterde bevestiging van losse elementen, extra spijkers
   • Controleren of de palletoppervlakken goed zijn uitgelijnd
   • Recycling van pallets

Als u besluit houten pallets te repareren, moet u nog steeds rekening houden met de eisen van de ISPM-15 regelgeving. Als de pallet wordt gebruikt om goederen buiten de EU te voeren, is het noodzakelijk om de vervangen elementen opnieuw te begassen.

Laat u dus niet te snel door, uitstekende spijkers, gebarsten of vervormde planken, pallets verwijderen om nieuwe pallets te kopen. U kunt gebruikte pallets reconstrueren door de pallet geheel of gedeeltelijk te repareren en opnieuw te gebruiken of te recyclen.

Rotom kan de staat van uw pallets beoordelen en u helpen bij het nemen van beslissingen over reparatie of recycling. In dit artikel leest u meer over de vereisten voor het repareren van europallets. We hebben momenteel een nieuwe hal met een oppervlakte van ca. 1000 m2 speciaal aangepast voor het sorteren en repareren van houten pallets, we repareren ook pallets twee keer zo snel zonder de kwaliteit van de controle te verliezen.

Reparatie van europallets in de fabriekshal.

Reparatie van Epal europallets

Rotom is gespecialiseerd in het repareren van europallets. Het heeft een speciale licentie bevestigd door een certificaat, wat ons het recht geeft om europallets te repareren volgens EPAL-normen. Elke gerepareerde pallet heeft een speciale spijker met een nummer dat bevestigt dat de pallet is gerepareerd door een daartoe bevoegd bedrijf. Door te kiezen voor een verpakkingsreparatie- en onderhoudsservice bent u er zeker van dat de gerepareerde pallets voldoen aan de originele specificatie. Dankzij speciale EPAL palletreparatielijnen weet u zeker dat gerepareerde europallets geschikt zijn voor verder veilig gebruik.

Nagels met nummers die de reparatie bevestigen volgens EPAL-normen

ROLCONTAINERS

Rolcontainers zijn speciale metalen containers op wielen die overal kunnen worden ingezet waar grote hoeveelheden goederen regelmatig naar winkels moeten worden vervoerd. Ze worden vaak zeer intensief gebruikt als aanvulling op goederen. Wanneer rolcontainers en hun accessoires zoals planken, wielen of zijwanden beschadigd zijn, is het ongetwijfeld de moeite waard om te investeren in reparatie, in plaats van nieuwe te kopen, wat duur is. In dit artikel leest u ook over het juiste gebruik van rolcontainers in het magazijn.

Waarom beschadigde rolcontainers repareren?

 

     • U verhoogt de efficiëntie van magazijnwerk
     • U verkort de levertijd van beladen rolcontainers
     • U verhoogt de veiligheid van uw medewerkers
     • U verkort de werktijd - geen problemen met inefficiënte rolcontainers in gebrui

Bij Rotom zijn wij gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van alle soorten rolcontainers op wielen met extra kwaliteitscontrole. Of u nu een reparatie of een volledige modernisering nodig heeft, onze specialisten hebben de ervaring en vaardigheden om beschadigde rolcontainers in een perfecte, schone en veilige staat te leveren.

Onderhoud van rolcontainers bij RotomDe gerepareerde gitterbox moet volledig functioneel zijn

Metalen rolcontainer stellingen

Metalen gaasbakken zijn duurzame, opvouwbare en gestapelde manden die het gemakkelijk maken om zware producten in te pakken, te verplaatsen en op te slaan. Metalen stelling containers zijn gemaakt van staal en hun ontwerp zorgt voor maximale veiligheid van opgeslagen producten. In dergelijke containers, zware voorwerpen zoals machines en uitrusting, b.v. die uit de auto-industrie worden opgeslagen. Hoewel het staal waarvan ze zijn gemaakt een duurzaam constructiemateriaal is, kan het kromtrekken en verslechteren. Stellingen worden vaak gebruikt onder moeilijke werkomstandigheden, waardoor ze ook worden blootgesteld aan schade. Dit betekent echter niet dat een dergelijk versleten product onmiddellijk moet worden vervangen door een nieuw product.

Is het de moeite waard om metalen Gitterboxen te repareren?

Het repareren van apparatuur kan de levensduur van het product aanzienlijk verlengen en bespaart op investeringen als gevolg van de noodzaak om nieuwe metalen containers te kopen.

Rotom-specialisten zijn ervaren in de renovatie van metalen containers en stellingen. Als onderdeel van de services bieden we ze service, zodat ze hun vroegere efficiëntie terugwinnen. Met behulp van moderne apparatuur verwijderen we alle productdefecten die tijdens het gebruik ontstaan, zoals deuken, schade aan het gaas of defecten aan de houten vloer.

De metalen container na regeneratie verschilt niet in kwaliteit van nieuwe producten. Wij zorgen ervoor dat de mand na reparatie 100% herbruikbaar is. Het heeft de structuurgeometrie hersteld, de beweeglijkheid van zowel kleppen als sloten en een vernieuwde vloer. De reparatie is ongetwijfeld winstgevender dan het kopen van nieuwe stellingen.

Als u tekenen van vernietiging van uw producten opmerkt en kosten wilt besparen en deze wilt gebruiken bij verder werk, neem dan contact met ons op. Dit is essentieel, ook om redenen van arbeidsveiligheid en efficiëntie van uw medewerkers. Bij Rotom waarderen we individueel de kosten van het repareren van individuele batches pallets, rolcontainers of gitterboxen. We hebben ook ons ​​transport, waarmee we een bepaalde partij beschadigde containers kunnen ophalen en na reparatie weer naar uw magazijn kunnen transporteren.

Gerelateerde producten