Snel en efficiënt werken in de e-commercebranche met rolcontainers

Snel en efficiënt werken in de e-commercebranche met rolcontainers

Volgens de huidige cijfers zal 95% van de aankopen wereldwijd tegen 2040 online worden gedaan; de Covid-19-pandemie zal naar verwachting een ongekende toename van online verkopen teweegbrengen totdat landen vrij zijn van de beperkingen van de pandemie.

Volgens de huidige cijfers zal in 2040, 95% van de aankopen wereldwijd online worden gedaan; de Covid-19 pandemie zal naar verwachting een ongekende toename van online verkopen teweegbrengen totdat landen vrij zijn van de beperkingen van de pandemie.

Het gedrag van consumenten over de hele wereld verandert als gevolg van de toenemende digitalisering. Of e-commerce retailers nu nieuwe start-ups zijn of gigantische online winkels, ze moeten concurreren op meer dan alleen de prijs. De snelheid van levering speelt een steeds belangrijkere rol bij de klanttevredenheid.

Om logistieke processen te verbeteren, vergroten bedrijven hun magazijnruimte en optimaliseren ze hun voorraden. Een recent rapport van internationaal adviesbureau Savills geeft aan dat koeriersbedrijven in Europa tussen 2021 en 2025 8,6 miljoen vierkante meter extra magazijnruimte nodig zullen hebben om de groeiende vraag in de e-commerce sector bij te houden. Daarom vereist e-commerce intelligente en betrouwbare ladingdragers voor efficiënt orderpicken, handling en distributie.

Een soepel proces plannen, van mensen tot goederen

Als u verantwoordelijk bent voor logistieke processen, weet u hoe essentieel het is om uw interne logistieke processen periodiek te beoordelen op tekortkomingen en mogelijkheden voor optimalisatie. Het proces omvat het sorteren, orderpicken, verpakken en verzenden van goederen.

Afhankelijk van het productassortiment en de behoeften van de klanten kan het orderpicken zowel semi-automatisch als handmatig gebeuren. Een combinatie van deze twee systemen is ook mogelijk, wat kan worden gebruikt in combinatie met parallelle orderverzamelsystemen. Welk systeem u ook gebruikt, wij helpen u uw goederen snel uit voorraad voor te bereiden. Dit wordt mogelijk gemaakt door verschillende soorten order pickcontainers die in elke fase van het verzendklaar maken van producten werken.

Verzamelgebied

Wanneer goederen worden ontvangen, moeten zij onmiddellijk worden gecontroleerd en vervolgens onmiddellijk worden ingeboekt, of het nu gaat om geplande orders of onverwachte retourzendingen. Het is een goed idee om een mobiel werkstation direct bij de losplaats klaar te zetten om onnodige lange afstanden te vermijden.

De goederen moeten vaak worden uitgepakt voor verder transport. Deze rolcontainers zijn ideaal voor het weggooien of voor het opslaan van kleine goederen, zoals kartonnen dozen en folie, omdat ze gemakkelijk toegankelijk zijn en een grote capaciteit hebben. De rolcontainer 4-heks kan bijvoorbeeld worden gebruikt als afvalcontainer. Hij is verkrijgbaar in een hoogte van 1.620 mm met twee vouwkleppen aan de voorkant en een set wielen met rem. Hij is ideaal voor intern transport en supply chain operaties.

Snel en efficiënt werken in de e-commercebranche met rolcontainersOpvallend zijn ook de stevige transportwagens met metalen legborden en nestwagens met veerkrachtige kunststof of metalen platforms. Ze zijn verkrijgbaar in vele varianten en maten. Ze zijn gemakkelijk te besturen en de mogelijkheid om ze in elkaar te nesten bespaart ruimte.

De orderverzamelruimte moet de goederen niet te lang ophouden, maar ze snel naar het magazijn transporteren om te worden verzameld, waardoor de orderverzamelruimte kleiner wordt. Wij hebben een breed assortiment rolcontainers en transportwagens van verschillende afmetingen om bij deze taken te helpen.

Orderpicking magazijn

Het statische picking systeem bestrijkt een deel van het magazijn waar directe toegang is tot alle artikelen. Het is ook geschikt voor bulkgoederen omdat de hoeveelheid opslagruimte kan variëren als gevolg van de grootte van de goederen.

Orderpicking is eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren met relatief lage investeringskosten. In veel magazijnen vervoeren orderpickers orders met speciale order pickcontainersDankzij een geoptimaliseerde route kunnen zij meerdere orders tegelijk afhandelen. Wij bieden een breed assortiment van orderverzamelwagens met talrijke accessoires. Door het speciale ontwerp van de trolleys kunnen weborders in de backroom, showroom of het magazijn worden verzameld. Deze vorm van orderpicking maakt het verwerken en verpakken van klantorders eenvoudiger.

Bijzonder opmerkelijk is de ergonomie van de euronorm bak orderverzamelwagen. Deze oplossing is toegesneden op de intralogistiek. Ze is ontworpen wanneer er meerdere orders moeten worden verzameld vanuit verschillende locaties in het magazijn. Deze orderverzamelwagen is gemaakt van hoogwaardig staal en biedt plaats aan 8 kunststof bakken. Hij is ook uitgerust met een zakkenhanger, scannermand en opbergmand. Deze trolley heeft een modulair ontwerp en kan op maat worden gemaakt. Hij wordt veel gebruikt door bedrijven die meerdere orders moeten picken vanuit verschillende delen van het magazijn, met dit product kunt u systematisch en netjes orders vullen en materialen sorteren voor distributie.

Snel en efficiënt werken in de e-commercebranche met rolcontainers

Het tweede type orderverzamelwagen op de afbeelding rijdt al jaren rond in magazijnen over de hele wereld en ondersteunt orderverzamelaars op betrouwbare wijze bij hun werk. Dankzij de modulaire opbouw en talrijke extra's kan hij eenvoudig aan het betreffende logistieke concept en productassortiment worden aangepast. Zijwanden, bodem en legborden zijn gemaakt van robuust draadgaas. De legborden kunnen gemakkelijk aan uw behoeften worden aangepast (in stappen van 50 mm). Het oppervlak is gegalvaniseerd en hoogglanzend verchroomd. Vier hoogwaardige zwenkwielen met slijtvaste rubberen loopvlakken zorgen ervoor dat de trolley soepel en wendbaar rijdt. Het draagvermogen ligt tussen 100 en 450 kg, afhankelijk van de uitvoering.

Rolcontainers staan klaar om verpakt te worden in de verzendruimte

Het is altijd nodig om verpakkingsstations en verpakkingslijnen te voorzien van voldoende verpakkingsmateriaal . Met onze transportrolcontainers kunnen grote en kleine dozen snel naar de pakstations worden getransporteerd en wordt de transporttijd verkort./p>

Wanneer bestelde goederen vanuit een centraal magazijn naar een geselecteerd filiaal worden getransporteerd en vervolgens beschikbaar zijn om door klanten te worden afgehaald, gebeurt het laden en lossen van de vrachtwagens meestal snel met behulp van rolcontainers die volledig geladen de laadruimte binnenkomen. Deze vorm van transport is ook ideaal voor meubelzaken, supermarkten, elektronicawinkels en kledingzaken. Wij hebben veel rolcontainers in ons assortiment in diverse uitvoeringen. De behuizingen kunnen volledig gesloten, leeg, nestbaar of opvouwbaar zijn.

Rolcontainers - vele mogelijkheden:

  • Inbouw die volledig omsloten en anti-inbraak is.
  • Met nestmogelijkheid/li>
  • opvouwbaar wanneer leeg - kan in elkaar worden geschoven om opbergruimte te besparen

Verhuur en reparatie van rolcontainers - diensten op maat

Als u rolcontainers met gaas gebruikt voor verzending, overweegt u waarschijnlijk de optie om geschikte rolcontainers met gaas aan te schaffen. Maar als u voorlopig geen hoge aanschafkosten wilt maken, en te maken heeft met een druk piekseizoen, dan is het de moeite waard om te kiezen voor

Dit is een handige en praktische oplossing die van toepassing is wanneer u zeer snel rolcontainers nodig hebt tijdens periodes van verhoogde bestelvolumes of piekmomenten, of wanneer u niet lang kunt wachten op de levering van de door u aangekochte containers. Bij ons kunt u zeefrolcontainers huren al binnen 24 uur leveren! Deze snelheid wordt mogelijk gemaakt door een grote voorraad huurcontainers in 16 magazijnen verspreid over Europa.

Bij Rotom zorgen we er ook voor dat de rolcontainers aan alle veiligheidseisen voldoen, want wij zorgen voor reparatie en onderhoud van de rolcontainers, zodat de rolcontainers te huur getest en ergonomisch zijn.

Als u meer wilt weten over rolcontainers voor e-commerce, lees dan de onderstaande artikelen of consulteer met onze ervaren specialisten. Zij zullen een offerte voor te bereiden afgestemd op uw behoeften en eventuele twijfels te verduidelijken.

Mesh containers - tips, advies en oplossingen: