Laten we elkaar steunen en denken aan onze veiligheid

Het is u vast niet ontgaan dat Nederland vecht tegen een nieuw virus. Inmiddels is het zo ernstig dat we spreken van een pandemie. Veel winkels wereldwijd sluiten hun deuren en ook Nederland wordt economisch getroffen door de maatregelen die de regering genoodzaakt is om te nemen. Zo neemt iedere branche, ieder bedrijf zijn eigen maatregelen. Rotom heeft ook haar maatregelen hierin genomen. De helft van het bedrijf werkt thuis, we hanteren strenge hygiënevoorschriften en proberen zo veel mogelijk afstand van elkaar te bewaren.

Werk en veiligheid

Door de getroffen maatregelen kunnen wij u als vanouds van dienst blijven en de ladingdragers leveren zoals u van ons gewend bent zonder dat er angst op besmettingen hoeft te zijn! Wij kunnen onze klanten nog steeds op de juiste manier bedienen, zodat u ook makkelijker uw klanten en personeel van de juiste materialen kunt blijven voorzien. Onze afspraken kunnen wij nog steeds nakomen.

Wij richten ons op deze manier tot u omdat wij begrijpen dat er vragen over bestellingen, leveringen, voorraden zullen zijn. Daarom laten wij u hierbij weten dat er tot op heden nog niks veranderd is met betrekking tot onze dienstverlening. We hebben nog steeds een uitgebreid productaanbod, een snelle levering en het allerbelangrijkste: een topservice voor onze klanten.

Neem contact op

Wij begrijpen maar al te goed dat deze situatie nog steeds vragen en/of opmerkingen kan oproepen. Daarom willen wij u erop attenderen dat u ons elke werkdag tussen 08.30 – 17.00 kan bellen via + 31 (0) 499 491010 of kunt mailen via info@rotom.nl

Laten we elkaar steunen!

Rotom blijft er alles aan doen om uw logistieke proces binnen het bedrijf zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook in tijden van nood. Mochten er binnen ons bedrijf nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden omtrent deze corona crisis dan houden wij u daarvan op de hoogte. Wij wensen iedereen veel sterkte en een goede gezondheid, samen staan we sterk!